MÂNĂ DE LA MÂNĂ FACEM BINE

Platou de Craciun

COSTUL UNUI PLATOU ESTE DE 60 DE LEI, CÂNTARETE 1KG SI ESTE PLIN DE PRODUSE TRADITIONALE FÃCUTE CHIAR DE BUCATARII NOSTRI TALENTATI. CREDEM CA TOATÃ LUMEA AR TREBUI SA SE BUCURE DE O MASÃ DE CRACIUN SI ÎMPREUNÃ CU TINE SI PRIN HARUL DOMNULUI, CREDEM CA VOM REUSI SA INDEPLINIM ACEST SCOP. CRÂCIUNUL ACESTA, ALEGE SA-TI DAI BUCURIA MAI DEPARTE! HAI SA FACEM OAMENI FERICITI IN NUMELE DOMNULUI ISUS!

Craciunul acesta, da fericirea mai departe si fa o familie fericita!
Prin harul Domnului, Asociatia pentru Suflet doreste sã fie aproape si de familiile nevoiase, mai ales, acum, in prag de Cräciun. Intr-un secol focusat pe dorinta de a îti urmari doar propriile interese si de a glorifica sinele, Domnul Isus ne da un exemplu de bunätate si altruism. De aceea, te invitam sa pui in practica ceea ce te invata Biblia si sa dai mai departe, si altora, din binecuvantarile pe care ti le-a dat Domnul.
Iti punem la dispozitie mai multe variante in functie de preferintele tale si in functie de ce iti pune Domnul pe inima:

  • Achizitionezi platoul, ti-I livram tie, la domiciliu, iar apoi, tu il livrezi care o familie pe care o știi in nevoi
  • Achizitionezi platoul si spui unde sa il livram si il livram noi personal la persoanele pe care vrei sa le ajuti
  • Achizitionezi platoul si, in cazul in care nu stii o anumita familie pe care sa o ajuti, dar totusi vrei sa faci fericit pe cineva de sarbatori, atunci il livram noi la familiile care stim ca trebuie ajutate.