Centru de îngrijire a oamenilor în nevoie

”Asociația Pentru Suflet” construiește centre de îngrijire în zonele defavorizate, care cuprind asistență medicală si socială. De asemenea asigurăm hrană și îmbracaminte pentru o creștere a calității vieții și a le aduce zâmbetul pe buze.
Noi creăm doar o conștientizare publică pentru a ajuta oamenii cu posibilități reduse, iar împreună putem să le oferim un trai decent și un viitor mai bun.
În întreaga lume, starea de sănătate a persoanelor care se confruntă cu instabilitate socială și economică, este precară. Din cauza stării de sănătate precare, se reduce capacitatea de muncă, productivitatea fiecăruia și veniturile familiei, afectează calitatea vieții, rezultând în cele din urmă, sărăcia. Văzând această relație directă, în măsura în care putem, încercăm să distrugem acest cerc vicios, din comunitățile cărora le oferim sprijin.

Doar o viata traita pentru altii este o viata care merita traita.

Albert Einstein

Doneaza on-line

Viața capătă un alt sens atunci când nu o trăiești doar pentru tine, ci o faci ajutându-i pe cei din jur. Suntem mai fericiți atunci când împărtășim cu ceilalți și credem cu tărie că fiecare om are un drept egal la fericire, indiferent de rangul său. Empatia și compasiunea sunt valorile fundamentale umane care se concentrează pe felul în care putem deveni persoane mai bune cu ceilalți, pentru a le oferi confortul și sprijinul celor care au nevoie. A dona înseamnă a arăta un sentiment de responsabilitate față de puterea de a face lumea un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.

RON
 
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată prin SSL.

Donation Total: 100.00 RON Lunar