Educația oamenilor în spiritul valorilor

Doneaza on-line

Viața capătă un alt sens atunci când nu o trăiești doar pentru tine, ci o faci ajutându-i pe cei din jur. Suntem mai fericiți atunci când împărtășim cu ceilalți și credem cu tărie că fiecare om are un drept egal la fericire, indiferent de rangul său. Empatia și compasiunea sunt valorile fundamentale umane care se concentrează pe felul în care putem deveni persoane mai bune cu ceilalți, pentru a le oferi confortul și sprijinul celor care au nevoie. A dona înseamnă a arăta un sentiment de responsabilitate față de puterea de a face lumea un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.

Formular donatie

RON
 
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată prin SSL.
Detalii pentru facturare

Donation Total: 100.00 RON Lunar

Noi le oferim oamenilor cu posibilități reduse, o educație în spiritul valorilor creștine, pentru un plus de pozitivism și pentru a le arăta că niciodată, oricât le-ar fi de greu, nu sunt singuri.
”Asociația Pentru Suflet” susține discuțiile libere pe teme biblice, pentru o mai bună înțelegere a rostului omului în lume, o cunoaștere mai în amănunt a profunzimii virtuțiilor si necesitatea lor în viață. Dorim să construim lăcașuri de cult, unde se vor desfășura slujbe religioase și se vor învăța cântece creștine, cu scopul de a întări sentimentul de comunitate. Lecțiile și studiile biblice sunt necesare pentru a studia noțiunea și nevoia practicării binelui în lume.

Cand te ajuti tu insuti, si cerul te ajuta!

La Fontaine

Charles Dickens

Educația este un drept fundamental al oricărui copil. Pentru un start bun în viață, pentru un viitor profesional și un statut social corespunzător copiii au nevoie de o educație de calitate și implicit accesul la informație.
Copiii care provin din medii socioeconomice defavorizate, se confruntă adesea cu lipsa rechizitelor școlare, iar noi, încercăm să reducem această inegalitate de șanse. La o vârstă fragedă, puterea exemplului este extrem de importantă, iar ”Asociația Pentru Suflet” dorește să le ofere sprijin în a-și găsi propriul drum în viață. Dorim să le îmbunătățim condițiile de viată oferindu-le un ajutor pentru a putea beneficia de lucruri de bază, pentru că ”mână de la mână, facem bine”.

In fond, in fiecare dintre noi se afla doi oameni.
Suntem, mai intai, ceea ce a facut natura din noi.
Dar suntem, apoi, ceea ce am facut noi cu natura din noi.

Gabriel Liiceanu

Ne facem un trai din ceea ce obtinem, dar putem crea o viata prin ceea ce donam!