Suport material, social și financiar

Doneaza on-line

Viața capătă un alt sens atunci când nu o trăiești doar pentru tine, ci o faci ajutându-i pe cei din jur. Suntem mai fericiți atunci când împărtășim cu ceilalți și credem cu tărie că fiecare om are un drept egal la fericire, indiferent de rangul său. Empatia și compasiunea sunt valorile fundamentale umane care se concentrează pe felul în care putem deveni persoane mai bune cu ceilalți, pentru a le oferi confortul și sprijinul celor care au nevoie. A dona înseamnă a arăta un sentiment de responsabilitate față de puterea de a face lumea un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.

Formular donatie

RON
 
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată prin SSL.
Detalii pentru facturare

Donation Total: 100.00 RON Lunar

Unul dintre scopurile noastre este acela de a îmbunătăți traiul celor aflați în dificultate, oferindu-le suport material, social și financiar, pentru a-și putea depăși obstacolele zilnice.
Asociația noastră oferă alimente pentru familiile nevoiașe, deoarece acestea au efect uriaș asupra sănătății. Vrem să dăruim cât mai multă lumină acestor familii și să aducem o mângâiere persoanelor care au într-adevăr nevoie de resurse. Persoanele din comunități defavorizate necesită sprijin constant iar solidaritatea noastră, a celor care putem să dăm o mână de ajutor, este esențială. De asemenea, considerăm că este foarte importantă legătura dintre o viată calitativă și mediul in care trăim zi de zi, de aceea Asociația noastră se ocupă de diferitele reparații, renovări, construcții de locuințe și anexe de care oamenii fără posibilități au impetuoasă nevoie. Pentru o mai bună organizare și pentru o longevitate a celor oferite, susținem că o educație financiară este necesară.

„Nimeni nu este inutil in aceasta lume daca alina povara ce atarna pe umerii semenilor sai.”

Charles Dickens

Construirea de locuințe

Alt aspect important de care Asociatia Pentru Suflet se ocupa este construirea de locuințe, reabilitarea caselor și punerea la punct a gospodăriilor.
Toți oamenii merită să trăiască în medii sănătoase și să aibă parte de condițiile necesare de trai. Considerăm că locuința în care trăim ne influențează ca oameni și ne întărește abilitatea de a prospera.
Acasa reprezintă locul fizic în care acțiunea este petrecută dar și un cuvânt cu o semnificație profundă, locul unde întalnim persoanele dragi, unde copii fac primii pasi. Din păcate pentru persoanele din zonele defavorizate acest cuvânt are și o conotație grea, o povară adusă de neajusuri. Împreună schimbăm acest lucru pas cu pas.

“Desi pamantul se invarte mereu, m-am nascut acasa.”

Grigore Vieru

Ne facem un trai din ceea ce obtinem, dar putem crea o viata prin ceea ce donam!