Suport material, social și financiar

Doneaza-Online NOU

Viața capătă un alt sens atunci când nu o trăiești doar pentru tine, ci o faci ajutându-i pe cei din jur. Suntem mai fericiți atunci când împărtășim cu ceilalți și credem cu tărie că fiecare om are un drept egal la fericire, indiferent de rangul său. Empatia și compasiunea sunt valorile fundamentale umane care se concentrează pe felul în care putem deveni persoane mai bune cu ceilalți, pentru a le oferi confortul și sprijinul celor care au nevoie. A dona înseamnă a arăta un sentiment de responsabilitate față de puterea de a face lumea un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.

RON
 
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată prin SSL.

Donation Total: 500.00 RON Lunar

„Nimeni nu este inutil in aceasta lume daca alina povara ce atarna pe umerii semenilor sai.”

Charles Dickens
Unul dintre scopurile noastre este acela de a îmbunătăți traiul celor aflați în dificultate, oferindu-le suport material, social și financiar, pentru a-și putea depăși obstacolele zilnice.
Asociația noastră oferă alimente pentru familiile nevoiașe, deoarece acestea au efect uriaș asupra sănătății. Vrem să dăruim cât mai multă lumină acestor familii și să aducem o mângâiere persoanelor care au într-adevăr nevoie de resurse. Persoanele din comunități defavorizate necesită sprijin constant iar solidaritatea noastră, a celor care putem să dăm o mână de ajutor, este esențială. De asemenea, considerăm că este foarte importantă legătura dintre o viată calitativă și mediul in care trăim zi de zi, de aceea Asociația noastră se ocupă de diferitele reparații, renovări, construcții de locuințe și anexe de care oamenii fără posibilități au impetuoasă nevoie. Pentru o mai bună organizare și pentru o longevitate a celor oferite, susținem că o educație financiară este necesară.

“Desi pamantul se invarte mereu, m-am nascut acasa.”

Grigore Vieru