Implica-te si tu !

„Nimeni nu este inutil in aceasta lume daca alina povara ce atarna pe umerii semenilor sai.”
Charles Dickens
Pentrusuflet

PROIECTUL “HRANA PENTRU O ZI”!!

Suntem bucuroși să vă prezentăm proiectul „Hrana pentru o zi” al Asociației pentru Suflet. Scopul nostru este de a oferi suport și sprijin celor care se confruntă cu dificultăți în a-și asigura hrana zilnică.
Valorile noastre de Empatie, Altruism, Iubire și Acceptare ne ghidează în acest demers și ne încurajează să fim cât mai implicați și dedicați în ajutarea celor care au nevoie de sprijinul nostru.
Proiectul nostru are două componente principale. Prima este furnizarea de mâncare gătită, care include ciorbă, felul doi, pâine, murături și desert, livrate direct la ușa beneficiarilor noștri. A doua componentă este distribuirea de alimente de bază, cum ar fi făină, ulei, conserve, paste făinoase, etc.
Beneficiarii noștri sunt selectați cu mare atenție prin intermediul unei anchete sociale. În general, ne adresăm bătrânilor, văduvelor/văduvilor, familiilor greu încercate din diferite motive și orfanilor. Este important să menționăm că nu putem oferi sprijinul nostru celor care sunt medical apte de muncă și nu sunt dispuși să lucreze.
Dacă doriți să ne contactați pentru mai multe informatii, vă rugăm să ne scrieti prin email la ovidiu@pentrusuflet.org.
Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și ne bucurăm că putem fi de ajutor în comunitatea noastră!

Noutati

Blogul nostru

Credinta

Credinta

​Credința în Dumnezeu este una dintre cele mai importante virtuți ce trebuie să îl caracterizeze pe un credincios, iar aceasta trebuie să fie manifestată zilnic începând de la cele mai mici detalii. A avea credință în…

Mancare, bautura…

Mancare, bautura…

                Mancare, bautura, cadouri, colinde, rugaciuni, familie, semineu cu foc, prieteni … sunt cuvinte care descriu  sarbatoarea craciunului, sarbatoarea nasterii Domnului nostru Iisus Hristos  . Dar v-ati gandit vreodata ca in unele familii aceste cuvinte sunt fara viata?…